Ναι Γιώργο Παπανδρέου, είσαι αναξιόπιστος...

Δεν συμμετείχα ποτέ στο ίδρυμα Καντάφι, δήλωσε χθες στη βουλή ο πρωθυπουργός. Ο κ. Παπανδρέου διευκρίνισε πως ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή του κι επιπλέον ανέφερε ότι είχαν βάλει το όνομά του στο site του Ιδρύματος δίχως ο ίδιος να συγκατανεύσει. Απευθυνόμενος δε προς την αντιπολίτευση είπε: «Θεωρείτε το site του Καντάφι περισσότερο αξιόπιστο από τα όσα εγώ διαβεβαιώνω;».

Δυστυχώς κύριε πρωθυπουργέ, ναι! Είστε το πλέον αναξιόπιστο άτομο αυτή τη στιγμή στη χώρα… Δεν το έχετε καταλάβει; Η χώρα μας, από τον Οκτώβριο του 2009, έχει την ατυχία, να διαθέτει την πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση και τον πλέον αναξιόπιστο πρωθυπουργό, στη συγχρονη ιστορία της. Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό λοιπόν που έχει στιγματίσει την πολιτική σκηνή του τόπου υπο την δική σας ηγεσία είναι η αναξιοπιστία, ο εμπαιγμός, η αλαζονεία και η κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών και πάνω απ’ όλα, η διάψευση όλων εκείνων που πίστεψαν σ’ εσάς.

Να σας θυμίσω επιγραμματικά κάποια πράγματα που πολύ πιθανό να τα έχετε λησμονήσει, παρόλο που γυμνάζεστε συχνά και ίσως διαβάζετε και πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι η μνήμη σας θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση!

*      Λεφτά υπάρχουν…!

Την θυμόσαστε αυτή την φράση; Να σας θυμίσω ότι με την περίφημη αυτή φράση, με τις δύο αυτές λεξούλες, εξαπατήσατε ένα ολόκληρο εκλογικό σώμα, που σας έδωσε την ευκαιρία να του το αποδείξετε, χαρίζοντάς σας την νίκη στις εκλογές σχετικά άνετα και με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Με λίγα λόγια, όχι μόνο ανακαλύψατε τα λεφτά που υπήρχαν κρυμμένα πριν τις εκλογές για να τα δώσετε στους φτωχούς και τους αδύνατους αυτού του τόπου, αλλά μάλλον πρέπει να έχετε καταλάβει ακόμα κι εσείς πλέον, ότι δεν ήσασταν μόνο αναξιόπιστος από την πρώτη μέρα της πρωθυπουργικής σας θητείας, αλλά ότι είστε και ψεύτης. Βασιστήκατε σκοπίμως σ’ ένα ψέμα συνειδητά, διότι πριν τις εκλογές είχατε ενημέρωση από τον διοικητή της τράπεζας της Ελάδας, ότι πολύ απλά λεφτά δεν υπήρχαν και παρόλα αυτά, βασισόμενος στον λαϊκισμό που είναι οικογενειακό αλλά και παραταξιακό σας κληροδότημα, για να ξεγελάσετε τους συμπατριώτες σας, το χρησιμοποιήσατε χωρίς να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Ο πρώτος χρόνος δυστυχώς για σας έχει περάσει προ πολλού και όλοι έχουν καταλάβει πλέον, ότι έχουν την ατυχία να κυβερνιούνται από έναν αναξιόπιστο πρωθυπουργό, με όλη τη σημασία αυτής της λέξης.

*      Το ΔΝΤ, είναι λύση μόνο για υποανάπτυκτες χώρες, δεν είναι για μας.

Αυτό, το θυμόσαστε; Το είχατε δηλώσει σε συνέντευξή σας στον δημοσιογράφο Κούλογλου, το καλοκαίρι του 2009. Το πιστεύατε; Δυστυχώς για σας, ο χρόνος έφερε στην επιφάνεια πως και σ’ αυτήν τη περίπτωση, φανήκατε αναξιόπιστος. Σας διέψευσαν κατά σειρά ο υπουργός σας Σαχινίδης και εν συνεχεία ο γεν. διευθυντής του ΔΝΤ, Ντ. Στρος Καν. Ο μεν πρώτος είχε σε ανύποπτο χρόνο δηλώσει, ότι η προσφυγή μας στον διεθνή αυτό οργανισμό, ήταν επιλογή του ΠΑΣΟΚ, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην εξουσία και ο δεύτερος, μας αποκάλυψε ότι τον κυνηγούσατε για να έρθει αυτός και το ΔΝΤ στην χώρα μας, παρόλο που σας τόνιζε ότι ήταν πολύ δύσκολο, διότι θα αντιδρούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Έτσι, όχι μόνο μας τους φορτώσατε, αλλά όλοι διαπιστώνουμε, αν λάβουμε υπ’ όψιν την δήλωσή σας παραπάνω, ότι θεωρούσατε και θεωρείται την χώρα μας και τους συμπατιώτες σας, υποανάπτυκτους.

Με λίγα λόγια, άλλη μια φορά αποδειχτήκατε αναξιόπιστος και ψεύτης, μην ξεχνιόμαστε!

Τέλος, ήθελα να σας πω, ότι ναι, με βάση τα παραπάνω, σας θεωρούμε αναξιόπιστο η τουλάχιστον το ίδιο αναξιόπιστο με την ιστοσελίδα του ιδρύματος Καντάφι. Γιατί θα πρέπει να θεωρήσουμε εσάς πιο αξιόπιστο; Το σχετικά πρόσφατο παρελθόν σας, δεν μας δίνει αυτό το δικαίωμα, λυπάμαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου