Λάθος πατρίδα διάλεξες Τρόϊ Ντέϊβις!

«Ξαναγράφει» το Μεσοπρόθεσμο η κυβέρνηση τρεις μόλις μήνες μετά την ψήφιση του. Το αφορολόγητο που μειώθηκε στις 8.000 ευρώ τον Ιούλιο (γι και δεν πρόλαβε να εφαρμοστεί ποτέ, μειώνεται εκ νέου στις 5.000. Παράλληλα έρχεται τσεκούρι σε συντάξεις, εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο και ένταξη σε εργασιακή εφεδρεία 30.000 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2011. Η κυβέρνηση επέλεξε αυτή τη φορά να μην ανακοινώσει τα νέα επαχθή μέτρα δια στόματος κάποιου υπουργού, αλλά επέλεξε την οδό της λακωνικής, γραπτής ανακοίνωσης.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, η σύγκλιση επιτέλους, της ελληνικής οικονομίας, με εκείνες άλλων χωρών της Ευρώπης, είναι πλέον γεγονός… ! Σε λίγους μήνες από σήμερα! Εντάξει, ας μην αφήνουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες να μας χαλάνε μια όμορφη ιστορία… ! Το ότι ρε αδερφάκι μου, θα συγκλίνει η οικονομία μας με εκείνες της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και των Σκοπίων και όχι με εκείνες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, δεν πρέπει να μας αγχώνει καθόλου! Έχει και τα θετικά του το πράγμα αν το καλοσκεφτείτε. Έχετε δει για παράδειγμα τι κορμάρες έχουν οι Βουλγάρες και οι Αλβανίδες σαραντάρες στην πλειονότητά τους… Για να μην αναφέρω για τις Ρουμάνες! Φωτιά και λάβρα σας λέω αδέρφια… Όχι σαν τις δικές μας εδώ, που στα σαράντα τους, παντρεμένες οι περισσότερες, τρώνε το κατάπέτασμα διότι ο γάϊδαρος είναι δεμένος και παραφορτώνει το ψυγείο με τα λεφτά της πιστωτικής.

Έλεος πια με την μιζέρια! Γράφουν και λένε, ότι φεύγουν οι μορφωμένοι νέοι για άλλες πολιτείες. Ε και λοιπόν!!! Ως πότε πια αυτοί οι νέοι, θα τρέχουν πίσω απ’ το βρακί της μάνας τους; Να φύγουν, να κονομήσουν, να βρούνε και καμιά γκόμενα της προκοπής εκεί στα ξένα, να την παντρευτούν κιόλας αν γουστάρουν. Ο έγγαμος βίος εκεί στην ξενιτιά, θα είναι σκέτη ζάχαρη σας λέω. Σκεφτείτε μόνο ότι λόγο της απόστασης, η μανούλα, δεν θα σχολιάζει όλη ώρα την μαγειρική της νύφης, ούτε την σκόνη στα τραπεζάκια του σαλονιού, που πάνω τους μπορείς να παίξεις τρίλιζα με τα δάχτυλά σου! Ούτε θα φορτώνεις το κάρμα σου ευχόμενος να πεθάνει η μέγαιρα η πεθερά σου, που λέγεται Ελπίδα και κατά τα φαινόμενα θα σας θάψει όλους διότι πεθαίνει πάντα τελευταία!

Βέβαια, υπάρχουν και προβληματικά στοιχεία στον τρόπο που η λαοπρόβλητη κυβέρνηση της αποικίας, ανακοινώνει τα μέτρα. Κρύβονται λέει και τα ανακοινώνουν με λιτές κι απέριττες ανακοινώσεις. Μα καλά που ζείτε… ! Ξεχάσατε ότι ζούμε στην εποχή της τεχνολογικής επανάστασης, της υπερηχητικής ταχύτητας στην διάδοση της πληροφορίας και για να μην το ξεχάσω, στην εποχή της πράσινης ανάπτυξης; Οι δικτάτορες, κάνανε δημόσια τις ανακοινώσεις πριν πάρα πολλά χρόνια με την ντουντούκα στο χέρι και τους τελάληδες στους δρόμους. Το ότι σήμερα αποφασίζουν και διατάζουν στέλνοντας ένα mail, δεν σημαίνει ότι δεν είναι δικτάτορες! Ξεστραβωθείτε και διαβάστε τι γίνεται και λίγο παραέξω… Μέχρι κι ο Τσάβες, mail στέλνει, δεν το ξέρατε; Τώρα, το ότι κρύβονται αν θέλετε την γνώμη μου, απλά επιβεβαιώνουν εμένα και άλλους πολλούς, που ξεσκιζόμαστε να λέμε όλη ώρα, ότι οι επιτετραμμένοι της ύπατης αρμοστείας, ο Γιώργος δηλαδή και οι κηπουροί του, απλά, αντί να κοιτάνε λίγο και τα συμφέροντα των αποίκων που εξουσιάζουν, συνεχίζουν φανερά πλέον, να λειτουργούν ασκώντας τον δοσιλογισμό τους, όπως ο Αρτέμης Μάτσας στις ταινίες. Στα σκοτάδια και στα μουλωχτά. Μην σας κάνει λοιπόν καθόλου εντύπωση. Δεν αλλάζει κάτι, ο δοσίλογος και ο προδότης, πάλι δοσίλογος και προδότης παραμένει, τόσο στο φως της μέρας, όσο και στο σκοτάδι…

Καλό ταξίδι Τρόϊ Ντέϊβις. Λάθος πατρίδα διάλεξες… Στην Ελλάδα, οι προδότες, οι δοσίλογοι και οι πάσης φύσεως εγκληματίεςς, δεν έχουν την δική σου τύχη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου