Δεν σέβονται τίποτα πια;


Ο Νάσος Θεοδωρίδης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε αρθογραφία του για την επανάσταση του 1821, στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας « Αυγή», συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα, ανήμερα κιόλας της εθνικής μας επετείου.
Τι έγραψε και τι υποστηρίζει λοιπόν το κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φιλοδοξεί κάποια μέρα να κυβερνήσει την πατρίδα μας;
Με το κατάπτυστο κατά την άποψη μου κείμενο του, ο κ. Θεοδωρίδης υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας», χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους "Έλληνες" να ξεσηκώνονται κατά των "Τούρκων"».
Ο κ. Θεοδωρίδης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνω για να το χωνέψουμε, έγραψε όλα τα παραπάνω και όχι κάποιος σύμβουλος του Ερντογάν!
Προσωπικά, θλίβομαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω άλλο τρόπο αντίδρασης και δύναμη να χειριστώ το θέμα διαφορετικά παρά μόνο την καταγραφή και την κριτική του με αυτές τις γραμμές.
Αλήθεια, λίγη ντροπή και τσίπα δεν υπάρχει με αυτούς τους ανθρώπους;
Η ελευθερία του λόγου και η δημοκρατία έχουν δώσει τη δυνατότητα στο σινάφι αυτό της νέας αριστεράς, να δρα ασύστολα. Η ασυδοσία αυτή η οποία εμπεριέχει και μεγάλη δόση ηλιθιότητας, έχει σαν τραγικό αποτέλεσμα να παραχαράσσεται η ένδοξη ιστορία του τόπου μας, έτσι για πλάκα. Να μην απορούμε λοιπόν γιατί γεννιούνται φαινόμενα τύπου... Κατίδη και Αθανασιάδη...
Εντάξει είπαμε, ο Τατσόπουλος που είχε πει κάτι αντίστοιχο, είναι... καλλιτεχνική ψυχή και το έκανε για να παίξει στην Τατιάνα και τα πρωϊνάδικα ξανά, διότι τον είχαν παραμελήσει. Η Ρεπούση, που παίζει με την ιστορία μας συνέχεια, έχει κουράσει και θεωρώ ότι είναι ξεπερασμένη. Αυτή τη φορά όμως, το θέμα είναι πιο σοβαρό.
Ο αυριανός πρωθυπουργός όπως αρέσκεται να προσφωνείτε απ' τους παρατρεχάμενους του, δεν θα βρει λίγο χρόνο να μαζέψει το μαγαζί του; Θα μου πείτε είναι τόσο απασχολημένος τώρα τελευταία λόγω συναντήσεων και διαλέξεων στα ξένα, που δεν προλαβαίνει... Α ναι... Συναντιέται και εντός συνόρων με τον Πάνο Καμμένο για να σώσουν τη χώρα, το ξέχασα...! Τέλος πάντων, είναι ντροπή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους αριστερούληδες του lifestyle που τους τελευταίους μήνες μας φορτώθηκαν στο σβέρκο, σε μία περίοδο κρίσης, που αναρωτιέμαι ειλικρινά τι πρέπει να γίνει με την αφεντιά τους.
Μέχρι εγώ να λύσω τις απορίες μου, αν ποτέ τις λύσω, αφιερώνω σ' όλους αυτούς τους περίεργους τύπους, το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, μέρος της ομιλίας της προς τον απανταχού της γης ελληνισμό:
«Σήμερα τιμούμε τον ηρωισμό και την αυτοθυσία εκείνων που πολέμησαν για την ανεξαρτησία της Ελλάδας, καθώς επίσης και όλους εκείνους που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να ανασυγκροτήσουν την Ελλάδα, ως χώρα η οποία αντιστάθηκε σε πάρα πολλές προκλήσεις, χωρίς να πτοηθεί ποτέ το ηθικό της.
Ζήτω η Ελλάς!».
Θα έβαζα και απόσπασμα από την ομιλία Ομπάμα που ο Αλέξης τώρα τελευταία δηλώνει πως τον θεωρεί μεγάλο ηγέτη αλλά βαριέμαι.
Χρόνια πολλά πατρίδα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου