Ο Βαρουφάκης, οι Μπαρούφες και τα… σκισίματα!DEFAULT

Τελικά, από το σκίσιμο του Μνημονίου, στις τζάμπα μαγκιές και το πλεόνασμα σε… Μπαρούφες το πήγε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό, κύριοι των Αριστερών κουλουβάχατων (βλ. Συνιστώσες), δεν είναι απλώς κωλοτούμπα, είναι το γιοφύρι της Άρτας και η πτώση των Θερμοπυλών ομού!
Α. Αποδέχτηκε ο Βαρουφάκης το χρέος (που προεκλογικά το θεωρούσε «φτου – κακά» και επαχθές),
Β. Ζήτησε παράταση του Μνημονίου που, προεκλογικά θεωρούσε σατανιστική (ονόμασε το Μνημόνιο «γέφυρα», την παράταση «ομπρέλα» και την Τρόικα «θεσμούς», αλλά δε βαριέσαι – πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης!),
Γ. Αποδέχτηκε ο Βαρουφάκης ένα σωρό δεσμεύσεις που είχε ήδη ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση,
Δ. Ο ΕΝΦΙΑ τώρα τού φαίνεται καλός,
Ε. Το αφορολόγητο πάει «περίπατο»…

Για να σοβαρευτούμε – όσο μας το επιτρέπουν οι Μπαρούφες του Βαρούφα: Μια χαρά το πήγε τελικά ο Βαρουφάκης… αλλά το πήγε χάνοντας πολύτιμο χρόνο, δημιουργώντας μια απίστευτη αβεβαιότητα στη χώρα και κλονίζοντας μια εμπιστοσύνη που είχε αρχίσει να κερδίζεται με τους Εταίρους.

Το «τέρμα στα Μνημόνια» με… Μνημόνιο, ούτε ο Βενιζέλος δεν θα τολμούσε να το διαφημίσει ως νίκη!

Οι τσάμπα μαγκιές βγήκαν ξινές, οι απίστευτες κωλοτούμπες ανέδειξαν ένα πολιτικό χάος, ενώ η λογική του «δεν ακολουθώ κανέναν κανόνα, από το dress code έως και τους κανόνες της Ευρώπης», μόνο γέλωτες έφερε στους εταίρους μας.

Οι λεονταρισμοί αποδείχθησαν λεονταρισμοί – απλώς! Οι μαγκιές αποτέλεσμα δεν έφεραν – κανένα! Η δε κυβέρνηση κάνει αντιπολίτευση στον… εαυτό της – κι ακόμα δεν έκλεισαν ούτε μήνα στην εξουσία!

Και η συνέχεια επί της οθόνης… προσεχώς όπως διάβαζε κανείς στο πανί ενός κινηματογράφου, παλιά… πολύ παλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου