Το συνέδριο των αλλοπαρμένων

Η υπερψήφιση του Νίκου Φίλη από το σύνολο των 3.000 συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι του χάρισαν την δεύτερη θέση σε σύνολο 151 μελών που απαρτίζουν τη νέα κεντρική επιτροπή του κόμματος που κυβερνά, μας δηλώνει ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι και όσοι τους υποστηρίζουν, δεν δρουν ως ξεχωριστές οντότητες αλλά ως ένα σώμα, με μια φωνή. Ακολουθούν μια πολιτική η οποία έχει ως στόχο την αποκοπή της ελληνικής κοινωνίας από τις παραδοσιακές της αξίες, αξίες στις οποίες το έθνος στήριξε την ύπαρξή του αιώνες τώρα.

 Έχω την εντύπωση ότι αυταπάτες δεν έχουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αυταπάτες έχει το περίπου 40% του εκλογικού σώματος, το οποίο εξαπατήθηκε, χαρίζοντας την εξουσία σε μια παρέα ιδεοληπτικών, ανεπάγγελτων, μα πάνω απ’ όλα εκτός τόπου και χρόνου πολιτικών μπαχαλάκηδων, οι οποίοι γυρνάν την χώρα πολλά χρόνια πίσω και οδηγούν την ελληνική κοινωνία σε διχασμό και φτωχοποίηση.Φαντάζομαι ότι όσο ο καιρός περνά, αυτό θα γίνεται αντιληπτό από περισσότερους εξ όσων τους έφεραν στην εξουσία, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις μετρήσεις κοινής γνώμης με όποια βαρύτητα αυτές έχουν, πράγμα παρήγορο και ελπιδοφόρο.

Ενδειχτικό του τρόπου σκέψης ενός οργάνου που εκπροσωπεί ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι εκτός από την υπερψήφιση του κ. Φίλη, το ότι ο… πολλά βαρύ κι ασήκωτος, μάγκας και καραμπουζουκλής, υφυπουργός υγείας Παύλος Πολλάκης, κατέλαβε την έβδομη θέση στην ίδια επιτροπή! Με λίγα λόγια, το εκλεκτορικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την αμορφωσιά, επικροτεί τον τσαμπουκά, το νταβατζιλίκι, την αγένεια, την συκοφαντία, την τεμπελιά και την ανοησία. Ναι, πιστεύω ακράδαντα ότι στο πρόσωπο του Πολλάκη, το μεσαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει τον εαυτό του και περηφανεύεται κι αυτό είναι ανησυχητικό.

Ένα τρίτο, χαρακτηριστικότερο κατά την άποψη μου σκηνικό που έλαβε χώρα στις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου που πραγματοποίησε το κυβερνών κόμμα, είναι ότι ο πρόεδρός του, επειδή δεν ήταν σύμφωνος με την απόφαση που έλαβε το σώμα σε μία ψηφοφορία, δεν έχει σημασία το περιεχόμενο του θέματος, ζήτησε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και υποτιμώντας την κρίση των εκλεκτόρων, να επαναληφθεί η διαδικασία διότι όπως τους είπε κατάμουτρα, «είστε γίδια και δεν καταλαβαίνετε τη ψηφίζετε»! Εντάξει, δεν το είπε ακριβώς έτσι, το κάνω λίγο πιο λιανά για να το καταλάβει και ο τελευταίος αστοιχείωτος σύντροφος που τυχόν θα διαβάσει αυτές τις γραμμές και πάρει χαμπάρι τι του γίνεται.

Το τελευταίο αυτό συμβάν, δεν θα με απασχολούσε ιδιαίτερα και θα το προσπερνούσε κάτω από άλλες περιστάσεις. Όμως, δυστυχώς, ο άνθρωπος αυτός, κυβερνά την πατρίδα μου. Αν περιόριζε τον τρόπο αυτό που βλέπει τα πράγματα εντός του σπιτιού του, δεν θα με αφορούσε. Με τον ίδιο όμως τρόπο κινείται αυτός και οι κορυφαίοι υπουργοί του στην άσκηση της εξουσίας τους και αυτό για μένα, είναι ασφαλώς και το μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν το προσπερνώ.

Εμμονικοί, αριστεροί ιμιτασιόν, σε διαρκή σύγχυση, πειραματίζονται σ ενα πτώμα του νεκροτομείου,  με μπροστάρηδες τον Χάρυ Πότερ  Αλέξη και γκιοσέμια  κάτι απίθανους σαν τον πανεμιστήμονα υπουργό Παιδείας Φίλη– μα σε ποιά χώρα του κόσμου Θεέ μου, ο υπουργός Παιδείας δεν έχει πτυχίο Πανεπιστημίου, σε ποια;- τον αίγαγρο της Κρήτης Πολλάκη, τον γελοίο Κατρουγκαλο, κι εναν εσμό αμνοεριφίων, που ακολουθουν, καθόσο το χόρτο που βόσκουν είναι νόστιμο και τους καλοκάθεται στο στομάχι

Σίγουρα, όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος… Όταν όμως το επαναλαμβάνουμε υπάρχει πρόβλημα. Πολύ περισσότερο δε, αν αυτό το λάθος αφορά και τις ζωές συνανθρώπων μας οι οποίοι και δεν φταίνε σε τίποτα.


Καλά κάνατε και ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ, τον Γενάρη του 2015. Καλά κάνατε και ξαναψηφίσατε  ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβρη του 2015. Τώρα που ξέρετε, αν κάνετε τρίτη φορά το ίδιο λάθος, δεν έχετε  καμιά δικαιολογία… Θα έχετε εγκληματίσει κατά της χώρας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου